HRVATI U NBA

Mokri Bogdanović uživao u ovacijama s tribina: Pustite me da slušam

Foto: Screenshot

BOJAN BOGDANOVIĆ cijelu sezonu igra odlično za svoj novi klub Utah Jazz, ali najljepši dosadašnji trenutak doživio je noćas pogodivši tricu sa sirenom za pobjedu nad Milwaukee Bucksima 103:100. Utakmicu je završio s 33 poena, najviše ove sezone.

Dvorana je eksplodirala od oduševljenja, gledatelji su ustali na noge i skandirali našem košarkašu koji je zamolio novinarku da pričeka s početkom intervjua na parketu dok upija atmosferu.

"Pustite me da malo ovo slušam", rekao je Babo i izazvao još veću ludnicu na tribinama.

"Pričali su mi o ovoj publici kad sam potpisao, ali nisam očekivao da će biti ovako glasna na svakoj utakmici, posebno u regularnom dijelu sezone. Hvala vam", rekao je Bogdanović kad se publika malo primirila kako bi čula što ima za reći, ali je nakon toga opet sve "planulo".

Prije nepuna dva tjedna, nakon što je s 26 koševa bio igrač utakmice protiv Sacramenta, suigrač Donovan Mitchell zalio ga je vodom kako bi ga ohladio jer je bio "vruć". Ovaj put Mitchell je htio učiniti isto, ali je umjesto s bočicom dotrčao s kantom punom vode. Bojan je izbjegao veći dio sadržaja kante, voda je završila na parketu pa se u cijelom ludilu jedan snimatelj poskliznuo i pao.
 

Kasnije je u razgovoru s novinarima u svlačionici otkrio da je na njegovu mjestu trebao biti Mike Conley, ali da su se njih dvojica sama dogovorila kako će akcija na kraju izgledati, a trener je samo sve odobrio.

Pročitajte više