Mourinho nakon remija: Nisam potresen niti nezadovoljan

MILANSKI Inter nije uspio na San Siru pobijediti Werder (1:1) u utakmici 2. kola skupine B Lige prvaka, no rezultat nije niti malo izbacio iz takta njihovog trenera Jose Mourinha.

"Nisam niti malo potresen, niti nezadovoljan. To je tako i ponekad je stvarno teško komentirati nogomet. U utorak sam gledao utakmicu Arsenal - Porto koja je završila pobjedom Arsenala 4:0. No, na poluvremenu je moglo biti 3:0 za Porto i kakav onda komentar ponuditi na kraju", startao je Mourinho i nastavio:

"I mi smo mogli lako voditi 2:0. Mislite kako bi se utakmica razvila ovako? Ne bi, naravno. Ja mogu biti jedino žalostan što smo nakon svih lijepih šansi i akcija zabili samo jedan pogodak. To može biti frustrirajuće, ali i ne treba."

Mourinho je uvjeren kako je na dobrom putu u Interu.

"Mislim da igramo lijepo i znam da ćemo se plasirati dalje. U to nema sumnje, ovih 1:1 me nisu uznemirili", rekao je Mourinho i završio uz dobar komentar Werderove igre.

"I kada sam bio u Chelseaju sam igrao protiv njih. Imaju potpuno isti sistem, sve je isto na terenu i to je uvijek izgledalo dobro. Isti trener, slični igrači, iste metode. I uvijek neugodni."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više