Mourinho prekinuo godišnji kako bi uklonio Van Gaalov Big Brother

Instagram: Jose Mourinho

JOSE MOURINHO prekinut će svoj godišnji odmor tjedan dana ranije i sastati s Alexom Fergusonom te pokušati pronaći način kako Manchester United trgnuti iz krize rezultata u koju je upao po odlasku slavnog škotskog menadžera.

Portugalac je već počeo rješavati kadrovsku križaljku dovevši dvojicu novih igrača, a uskoro će pristići Mkhitaryan, Pogba i Ibrahimović. Brzo bi trebali početi i odlasci, Mourinho se želi što prije riješiti Van Gaalovog "tereta" u svlačionici, a navodno će potjerati osmoricu igrača.

No prije nego započne bilo kakvo preuređenje svlačionice, odlučio je započeti svoju eru na Old Traffordu s preuređenjem trening centra, naime planira se riješiti Van Gaalovog Big Brothera u Carringtonu, Unitedovom trening centru. Nizozemac je postavio sustav nadzornih kamera vrijedan tri milijuna eura po svom dolasku u Manchester, ali Mourinho ne želi da mu se igrači osjećaju kao sudionici poznatog reality showa i uklonit će velikog brata.

Van Gaal je po svom dolasku želio s Unitedom igrati u sustavu 3-4-1-2, s kojim je imao puno uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a kamerama je želio pratiti napredak svojih igrača. No ubrzo je odustao, United je očajno započeo sezonu u novom sustavu i Van Gaal se vratio na četvoricu u zadnjoj liniji, ali kamere su ostale. Ipak, ne zadugo jer ih je Mourinho odlučio maknuti...

 

Pročitajte više