Mourinho: Ronaldo je lažljivac

NOVU "bombu" aktivirao je kasno sinoć Jose Mourinho "zalijepivši" Cristianu Ronaldu etiketu lažljivca. Nakon što je Ronaldo jučer poslijepodne izjavio da Mourinho nikada ne prepoznaje kad je u krivu, Mourinho je eksplodirao.

"Igrač koji želi biti najbolji na svijetu mora se znati ponašati, imati dozu poštenja, poštovanja i zrelosti prema činjenicama koje sam iznio vezano za nedosuđene jedanaesterce protiv Manchester Uniteda i nedosuđene penale za Chelsea. Ako on tvrdi da je izmošljotina kako njegov tim nije naparavio prekršaje zbog kojih bi trebao biti kažnjen penalima, onda je lažov.", planuo je Mourinho.

Ronaldo je pak, u atmosferi koja sve više dostiže točku ključanja pred presudne utakmice u završnici Premiershipa, FA Kupa i lige prvaka dolio ulje na vatru izjavivši kako cijeli svijet zna tko je Mourinho.

"On uvijek ima nešto za reći kako bi privukao pažnju, posebno kada nije zadovoljan učinkom svojih igrača. Osim toga, stalno u prvi plan stavlja to kako se bori na tri fronte. Mi smo u istoj poziciji, ali u ovom trenutku razmišljamo samo o revanšu s Milanom", rekao je, između ostalog, Ronaldo.

Čini se da je Mourihno ovaj put zaista pretjerao i da je izgubio kompas, jer razlika u mišljenu i stavu nije dovoljan razlog da se nekoga proglasi lažovom. Osim toga, sigurno je doveo u negodnu poziciju i svog agenta, koji zastupa i interese Ronalda. U svakom slučaju možemo očekivati nastavak spektakularnih i kontroverznih istupa karizmatičnog Josea.

Vlasniku Chelseaja Romanu Abramoviču se ne sviđaju ovako česti i bombastični istupi Mourinha u javnosti, jer smatra da to šteti popularnosti i ugledu kluba. Još jedan razlog da Mourihno bude isplaćen ili "najuren" prije isteka ugovora?

M.J.
Foto:AFP

Pročitajte više