TRANSFERI

Mundo: Kovač je Barceloni i Cityju ponudio jednu od najvećih zvijezda Bayerna

Foto: EPA

BAYERN je spreman riješiti se Davida Alabe kako bi si olakšao dovođenje Ousmanea Dembelea iz Barcelone ili Leroya Sanea iz Manchester Cityja, piše Mundo Deportivo. Španjolci tvrde da je Bayern ponudio Austrijanca na adrese obaju klubova i sada čeka pristanak jednoga od njih. 

Niko Kovač trenutno gradi momčad, a najvažnije pozicije koje su mu ostale za popuniti su one krilnih napadača koje su ostale upražnjene odlascima Arjena Robbena i Francka Riberyja.

Spomenuti dvojac trebao bi zamijeniti ove dvije Bayernove legende, ali Bavarci nemaju novca za dovođenje obojica pa za jednog od njih kao dio dogovora nude Davida Alabu. Austrijski lijevi bek dugo je bio jedan od ključnih igrača Bayerna i ponajboljih svjetskih igrača na toj poziciji, a sada bi mogao napustiti klub. 

Barceloni je potrebna alternativa za Jordija Albu na lijevoj strani pa im pregovori oko spomenutog dogovora nisu odbojni, ali čini se kako City nema interesa za takvu vrstu dogovora. Na kraju, Bayernu to i odgovara jer je Dembele svakako skuplji do Sanea i teže ga je dovesti bez igrača u dogovoru. 

 

 

Pročitajte više