Na sinoćnji dvoboj Hajduka i Croatije Sesvete primljen veliki broj uplata na zbroj golova!

NAKON što je njemački ARD jučer iznio sumnje u regularnost utakmice Zadar - Hajduk koju su Splićani s 0:3 riješili u svoju korist 26. travnja ove godine, a koja je sada pod istragom, nije trebalo dugo čekati na novi sumnjivi ishod s naših prvoligaških travnjaka.

Na sinoćnji dvoboj Hajduka i Croatije Sesvete, koji je počeo u 20:30, u razdoblju od 19 do 20 sati primljen je jako veliki broj uplata putem internet kladionica na opciju "više od 2,5 gola" i ostale opcije zbroja golova na utakmici uslijed čega su vodeće internet kladionice bile prisiljene desetak puta smanjivati koeficijent.

Zbog toga je ovaj dvoboj bio utakmica sa službeno najvećim padom tečaja u cjelokupnoj kladioničarskoj ponudi, piše Nogometni magazin navodeći kako je koeficijent na spomenutu opciju "više od 2,5 gola" do početka susreta s 1,55 pao na 1,20.

Ono što je posebno važno napomenuti jest činjenica da su sve uplate primljene neposredno pred početak utakmice, u posljednjem satu, a očito sve s ciljem kako "dojava" ne bi procurila u javnost dok lopta ne krene s centra.

Pročitajte više