Najluđi tulum je krenuo, u Moskvi luduje 10 tisuća Hrvata! Stanić: "Pričat ćemo kad se otrijeznimo"

Foto: Sreenshot Instagram

HRVATSKA u nedjelju igra finale Svjetskog prvenstva u nogometu!!! Da, to nije san. Ok, možda budni sanjamo, ali ovo što se događa prepričavat ćemo djeci i unucima. Do kraja života pamtit ćemo dan kad smo igrali za zlatnu boginju.

ŠALJITE NAM SLIKE I VIDEA IZ MOSKVE!!!

Posebne uspomene imat će hrvatski navijači koji će finale Svjetskog prvenstva pratiti u Moskvi. 

U jednom od najglamuroznijih događaja na svijetu nastupit će reprezentacija Hrvatske protiv Francuske, na stadionu Lužnjiki u nedjelju od 17 sati.

Hrvatska je paralizirana, a u Moskvi se tisuće hrvatskih navijača iz cijelog svijeta zagrijavaju za najluđi vikend u povijesti Hrvatske. Ulaznica službeno nema, HNS je sve dodatne ulaznice prepustio igračima, agencijama i prijateljima saveza. Na crnom tržištu ne možete proći ispod nekoliko tisuća eura, ako vam se dobro ne posreći. Na polufinalu protiv Engleske Hrvatsku je bodrilo deset tisuća navijača, na finalu se očekuje nešto manje, no koliko točno teško je reći jer hrvatsku snalažljivost u borbi za ulaznice ne treba podcijeniti. 

Stanić: Opsadno stanje je u Moskvi! 

''Vidim da si zvao, ali sam u kaosu. Ovdje je u Moskvi opsadno stanje. Ma, ratno stanje. Svi žele doći do ulaznica. Ni sam pojma nemam kome sam odgovorio, a kome ne. Stalno mi poruke stižu i zvoni mi mobitel'', iz Moskve nam se SMS-om javio Mario Stanić, kojeg smo zamolili za komentar ludila kojem svjedočimo.

''Ovo su zapravo jedini trenuci kad je svaki komentar suvišan'', kratko i jasno rekao nam je Stanić, obećavši širi komentar, citiramo, ''kad se svi skupa otrijeznimo''.

Navijači su nam se javili iz Moskve, slikom i pozivima iz ulice Nikolskaya, gdje se danas navečer, noć pred finale, očekuje zabava godine. Teško je zamisliti kako će biti u nedjelju.

Hrvatske zastave već se vijore Moskvom, okićeni su balkoni, Crveni trg i svi frekventni navijački punktovi su zauzeti. U fan zoni kod Crvenog trga postavljen je teren za nogomet, a Hrvati koji su ga zauzeli nisu se htjeli maknuti nekoliko sati, na očaj ostalih prolaznika. Kao i Dalićevi igrači na terenu, cijela Hrvatska je ovih dana nezaustavljiva. 

Pročitajte više