Nakon duple krune Chelsea ide po Modrića i Torresa



"SAMO me to nemojte pitati", odlučan je bio Luka Modrić kada smo ga na okupljanju reprezentacije ulovili da nam potvrdi navode engleskih medija o njegovom odlasku s White Hart Lanea.

Luka je ostao zakopčan, ali na Otoku se priča i dalje razvija. Iako je Tottenham promptno svom asu ponudio novi ugovor, to nije jamstvo kada su u igri klubovi kao što je Chelsea.

A upravo su Bluesi označili Luku Modrića i Fernanda Torresa kao primarnu kupnju u ljetnom prijelaznom roku. Nakon duple krune, novi posao za Chelsea bit će upravo ovaj dvojac. Daniel Levy, gazda Spursa, koji je Modrića osobno doveo iz Zagreba u London, ovih dana ne spava mirno. Sasvim je jasno da prodaja jednog od glavnih igrača ne bi izazvala ugodnu reakciju navijača, ali ni menadžera Harryja Redknappa.

Daily Mail piše da bi Levy razmišljao čak i o ponudi od 30 milijuna funti. Toliko je Modrić bitan Spursima, koji će kroz kvalifikacije hvatati Ligu prvaka sljedeće sezone. S Liverpoolom je situacija puno jasnija; klub koji je u dugu 350 milijuna funti, vjerojatno ne bi razmišljao kada bi Abramovič za El Nina iskeširao 50 milijuna...

Engleski dnevnik navodi da će Tottenhamov predsjednik Daniel Levy predstojećeg ljeta biti na velikim mukama s obzirom na to da Modrića želi dovesti i Manchester United.

Pročitajte više