NASTAVAK PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU Kostić otkrio što se zapravo dogodilo

Instagram

FILIP KOSTIĆ, 26-godišnji reprezentativac Srbije, i njegov brat Stefan (33) pretučeni su u jednom noćnom klubu u Kragujevcu. Ta je vijest jučer bila glavna sportska tema u Srbiji.

> U noćnom klubu brutalno pretukli srpsku nogometnu zvijezdu, a brata mu umalo ubili

Do tučnjave je došlo prije tri tjedna kada je nogometaš HSV-a stigao u rodni Kragujevac kako bi se odmorio uoči Svjetskog prvenstva, doznaje Kurir.

Dok su bili u noćnom klubu braću Kostić napala je veća skupina ljudi i brutalno pretukla. Deblji kraj izvukao je Kostićev stariji brat (33) koji je u jednom trenutku ostao bez svijesti pa mu je Filip morao izvlačiti jezik da se ne uguši.

Ipak, jutros smo dobili i nastavak priče, koji baca posve drugačije svjetlo na događaj. Blic Sport tvrdi da Kostić uopće nije sudjelovao u incidentu, a u prilog toj tvrdnji stoji i činjenica da na prijemu kod predsjednika Aleksandra Vučića nije imao nikakvih tragova iz navodnog obračuna.

Također, o događaju se oglasio i Kostić, koji je sve demantirao.

"Informacija koja se pojavila u medijima da sam pretučen i napadnut nije točna. Nikakav napad na mene se nije dogodio, niti sam bio na meti huligana. Problem o kojem se piše dogodio se mom bratu od strica prije 15 dana. Apsolutno s tim nemam nikakve veze. I to je sve što imam reći na tu temu. Potpuno sam posvećen reprezentaciji i predstojećem Svjetskom prvenstvu", demantirao je Kostić u razgovoru za Tanjug novinsku agenciju.

Pročitajte više