Liga prvaka

Nastavlja se Liga prvaka, ovo su derbiji dana

Foto: Guliver

DANAS se utakmicama trećeg kola nastavlja Liga prvaka. Dva susreta (Club Brugge - Manchester City i Bešiktaš - Sporting) igraju se od 18:45, a preostalih šest u skupinama od A do D od 21:00. 

Derbiji dana igraju se u Parizu, gdje se sastaju PSG i Leipzig, i u Madridu, gdje španjolski prvak Atletico dočekuje Liverpool. PSG bi pobjedom protiv Leipziga napravio veliki korak prema nokaut-fazi jer nakon dva kola ima četiri boda, a gosti iz Njemačke su bez bodova. U istoj skupini City gostuje kod neporaženog Bruggea koji ima četiri boda, bod više od Guardioline momčadi.

Atletico i Liverpool već su se izdvojili na vrhu skupine B. Liverpool ima dvije pobjede nad Portom i Milanom uz 8:3 gol-razliku, a Atletico, za koji nastupa hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko, skupio je četiri boda. U drugom susretu skupine Porto i Rebićev Milan bore se za priključak Španjolcima i Englezima.

I skupina C nudi derbi vodećih - Ajaxa i Borussije. U Amsterdamu se sastaju klubovi koji imaju po šest bodova, a u utakmici začelja skupine Bešiktaš s Domagojom Vidom dočekuje Sporting.

U skupini D Šerif, najveća senzacija natjecanja, kao vodeći gostuje u Milanu kod Intera za koji nastupaju Marcelo Brozović i Ivan Perišić i koji nema pravo na kiks jer ima samo jedan bod poslije dva kola. U drugom susretu skupine Luka Modrić s Realom nakon šokantnog poraza od Šerifa lovi pobjedu kod Šahtara.

Pročitajte više