Navijač Intera ismijavao je Atletico i Depaya u prijenosu uživo. Ekspresno je požalio

Screenshot: X

ATLETICO MADRID jučer je prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Talijani su poveli u 33. minuti golom Dimarca, no Atletico je preko Griezmanna u 35. i Depaya u 86. osigurao produžetak i na kraju prošao na penale. Ključan potez utakmice bio je uvođenje Memphisa Depaya.

Nizozemac je ubrzao Atleticovu igru i do zasluženog vodstva domaćini su došli tri minute prije kraja. Par trenutaka ranije Depay je pogodio stativu, ali je u 87. minuti sjajno primio loptu u šesnaestercu te iz okreta pogodio za 2:1 i produžetak. Nakon ovog gola jedan od najtužnijih navijača Intera na svijetu bio je izvjesni Kurt, streamer i bivši profesionalni igrač FIFA-e.

Jako brzo je kažnjen

Naime, on je uživo komentirao utakmicu na svojim društvenim mrežama, a upravo je ulazak Depaya kod njega izazvao najveće oduševljenje. "Ulazi li to Depay? Depay?! Što će on napraviti, snimiti pjesmu o nama? Vi se jebeno šalite", govorio je u prijenosu uživo pa se počeo glasno smijati i posprdno oponašati način na koji Depay slavi golove. Kazna je stigla ekspresno.

"Ah, Depay... gol...", jedino je što je progovorio nakon što je Depay postigao gol za produžetke. Prvo se u nevjerici uhvatio za glavu, a onda bijesno ustao te počeo divljati po prostoriji u kojoj se nalazio. 

Pročitajte više