Navijači Danske opet vrijeđaju i zvižde Duvnjaku

Foto: Epa

HRVATSKA rukometna reprezentacija protiv Bahreina traži čudo. Naime, u zadnjem kolu drugog kruga Hrvatska treba pobijediti Bahrein sa što većom razlikom i nadati se da će u kasnijoj utakmici od 20:30 Egipat srušiti Dance s dovoljnom razlikom da Hrvatska prođe među osam.

Na zagrijavanju, baš kao i na susretu Hrvatske i Belgije, danski navijači uvredama i zvižducima su dočekali Domagoja Duvnjaka. Također, isto se događalo svaki put kad bi hrvatski kapetan primio loptu. 

Podsjetimo, puno bure nakon utakmice između Hrvatske i Danske izazvao je sjajni danski igrač Mathias Gidsel svojom reakcijom nakon duela s Domagojem Duvnjakom u prvom poluvremenu.

Gidsel i Duvnjak su podigli prašinu

U 12. minuti se prema vratima Hrvatske zaletio Mathias Gidsel, a Domagoj Duvnjak je grubo ušao u igrača Füchsea. Danac je s bolnom grimasom pao na parket, gdje mu se dobru minutu i pol ukazivala pomoć, a suci su Duvnjaku pokazali dvije minute kazne.

Kad se Gidsel pridigao, Duvnjak mu je prišao i pokušavao se nekoliko puta ispričati na grubosti, no Danac je odbio ispriku i nije želio ni pogledati kapetana Hrvatske. Nakon utakmice Danac je nastavio napadati Duvnjaka: 

"Nikad nisam iskusio nešto ovakvo. Na trenutke je bilo poprilično divlje na terenu. Nije prvi put, već sam imao ovakvu situaciju s Duvnjakom u Berlinu. Mislim da su im bile dopuštene neke divlje stvari. Znam, Duvnjak to radi svjesno. Bio je to udarac šakom u glavu, tome nije mjesto u rukometu", rekao je Gidsel za danski TV2, dok je Veselin Vujović u svojoj kolumni za Index bio ogorčen ponašanjem Danca, kojeg je nazvao ''malim mišem.''

Pročitajte više