NBA All-Star

NBA All-Star: LeBronova momčad pobijedila, Curry pogodio rekordnih 16 trica

Foto: EPA

MOMČAD LeBrona Jamesa pobijedila je momčad Kevina Duranta 163:160 na All-Star utakmici NBA lige koja se igrala u Clevelandu. LeBronu je ovo peta pobjeda na All-Star utakmici otkad se igra u novom formatu drafta. Još uvijek nije ubilježio niti jedan poraz.

U tradicionalnoj revijalnoj utakmici u kojoj se obrana ne igra posebno zainteresirano najviše se istaknuo bek Golden State Warriorsa Steph Curry. Za LeBronovu je momčad zabio 16 trica, a utakmicu je završio s 50 poena. Curry je ovime, naravno, srušio rekord All-Star utakmice već kad je zabio svoju 13. tricu.

Video: Arena Sport

Osim Curryja, koji je usput i postao MVP All-Stara, odličan je bio i Giannis Antetokounmpo koji nije pogodio niti jednu tricu, ali je zato utakmicu završio s 30 poena. Kapetan momčadi LeBron James zabio je 24 poena, pridodao je tome osam asistencija, a zabio je i ključni šut iz okreta na samom kraju utakmice, kako bi osigurao pobjedu svojoj momčadi.

Video: Arena Sport

Za LeBronovu momčad nastupili su Nikola Jokić i Luka Dončić. Srpski centar zabio je 10 poena u 21 minuti na parketu, dok je Slovenac utakmicu završio s osam poena. U poraženoj Durantovoj momčadi najbolji je bio centar Philadelphije Joel Embiid koji je zabio 36 poena.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NAJBOLJIH 10 POTEZA S ALL-STAR UTAKMICE

Pročitajte više