Euro 2020

Neobična situacija u španjolskoj reprezentaciji. Nitko nije htio uzeti jedan broj

Screenshot (Marca)

LUIS ENRIQUE objavio je popis 24 nogometaša koje vodi na Europsko prvenstvo.

Zanimljivo, nijedan reprezentativac nije htio uzeti broj 15, broj koji je slobodan nakon što Enrique nije pozvao Sergija Ramosa na Europsko prvenstvo. Tim potezom su suigrači poručili Ramosu da ga čekaju u reprezentaciji nakon ovog ljeta. Ramos je za Španjolsku odigrao 180 utakmica i postigao 23 pogotka, a još se ne zna gdje će nastaviti karijeru jer mu ugovor s Realom traje još samo mjesec dana.

Dani Olmo, bivši dinamovac, nosit će broj 19. Alvaro Morata je sedmica, Adama Traore nosi broj 20, Thiago Alcantara je španjolska desetka...

Popis Španjolske:

Golmani: Unai Simón, David de Gea, Robert Sanchez

Braniči: José Gayà, Jordi Alba, Pau Torres, Laporte, Eric Garcia, Diego Llorente, Azpilicueta

Veznjaci: Sergio Busquets, Rodri, Pedri, Thiago Alcántara, Koke, Fabián Ruiz, Marcos Llorente

Napadači: Dani Olmo, Mikel Oyarzabal, Álvaro Morata, Gerard Moreno, Ferran Torres, Adama Traore, Pablo Sarabia

Na Indexovoj temi za Europsko prvenstvo pratite posljednje vijesti iz stožera reprezentacije, sve informacije o suparnicima, analize i komentare. 

U Indexovom studiju tijekom Europskog prvenstva gostovat će bivši hrvatski reprezentativci i analizirati utakmice Hrvatske, ali i komentirati sve zanimljivosti s Eura.

Također, tijekom natjecanja utakmice Hrvatske, ali i ostale dvoboje s turnira za Index će komentirati legendarni bivši igrači i treneri iz Hrvatske, ali iz regije. Na Indexu ćete moći čitati analize Gorana Tomića, Nikole Jurčevića, Nikole Pokrivača, Gordona Schildenfelda, Zorana Vulića, Nenada Bjelice, Marija Carevića, Vahida Halilhodžića, Goce Sedloskog, Elvira Bolića i brojnih drugih.

Pročitajte više