NEYMAROV NOVI HOBI Evo kako se opušta najskuplji nogometaš svijeta

Foto: Getty Images/Guliver Image

ZVIJEZDA PSG-a i brazilske reprezentacija igra sjajnu sezonu. U 21 nastupu u svim natjecanjima zabio je 19 pogodaka i tome dodao još 12 asistencija. Uz sve obaveze koje prate jednog od najpopularnijih nogometaša današnjice, Neymar se stigne opuštati uz videoigre. Oko 20 sati tjedno provede igrajući Counter-Strike: Global Offensive, a sada se izgleda prebacio na drugu igru.
 
Otprije je poznato kako Neymar voli zaigrati CS:GO, a kada stigne prati i natjecanja svoje omiljene profesionalne ekipe, SK Gaminga. Međutim, izgleda da Neymar ima novu ljubav. Kao i 30-ak milijuna drugih igrača, Neymar se zakačio na PlayerUnknown's Battlegrounds, battle royale igru studija Blueholea koja je jedna od najpopularnijih igara današnjice. 
 
Kako bi mogao igrati u miru s prijateljima, Neymar je putem svog Twitter profila od kreativnog direktora igre Brendana "PlayerUnknowna" Greenea zatražio privatni server. Naime, u igri se trenutno ne može napraviti server na kojem ćete igrati samo sa svojim prijateljima, a upravo to želi Neymar. Samo na toj društvenoj mreži Neymara prati 37 milijuna ljudi, a dodamo li tome da se radi o jednom od najskupljih, najpopularnijih i najboljih nogometaša današnjice, teško je očekivati da mu Bluehole i PlayerUnknown neće ispuniti želju.
 
 
 
PSG za koji nastupa već ima esport sekciju i jedan je od prvih sportskih klubova koji su ozbiljnije zagazili u esport. Iako je PSG zbog loših rezultata raspustio svoju tim za League of Legends, još uvijek ima predstavnike u Rocket Leagueu. Tko zna, možda baš Neymar bude jedan od razloga za potpisivanjem timova za neke druge igre, možda baš PUBG.
 
Upravo bi PlayerUnknown's Battlegrounds mogao biti naslov koji će prodrmati esport scenu 2018. Velika baza igrača i jednostavan koncept glavni su aduti PUBG-a, ali teško je pratiti mečeve. Iako se radi o jednoj od najpopularnijih igara na Twitch.tv platformi, nije riječ o mečevima, nego ljudi gledaju svog omiljenog igrača ili streamera. Vrlo je teško producirati kvalitetan prijenos meča u kojem sudjeluje 80 igrača ili 20 timova, a ni akcija nije ravnopravno raspoređena tijekom meča pa se u posljednjih desetak minuta odigra najvažniji dio.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Neymara, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Neymar
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više