Niko: Ovaj Hajduk je moćan

NOVA Hajdukova zvijezda, bivši Dinamov kapetan Niko Kranjčar izazvao je ovacije u svom prvom nastupu za Hajduk, a nakon utakmice izjavio je kako je "ovaj Hajduk moćan, jako moćan".

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Niko je kazao kako je pobjeda nad Vasasem u prijateljskoj utakmici lijep početak sezone, te da im ona daje samopouzdanje i dodatno podiže atmosferu uoči početka drugog dijela prvenstva. No, Niko je dodao kako su se tijekom susreta vidjele i neke loše strane koje Bijeli trebaju popraviti do prve utakmice drugog dijela sezone s Osijekom.

Niko je bio jedan od boljih u momčadi Hajduku, a svoju premijeru na Poljudu zaključio je i prvim pogotkom u bijelom dresu.

"Uf, kako je lijepo zabiti gol u premijeri. Kažem ja, još tu ima prostora za napredak. Ovaj Hajduk je moćan, jako moćan. Zadnja linija djeluje sigurno, dozvoljava ti da se doslovno rečeno razmašeš po sredini terena." - komentirao je Niko za Slobodnu, te je dodao kako je predivan osjećaj igrati pred toliko gledatelja.

Na pitanje novinara želi li kome posvetiti svoj prvi pogodak koji je postigao u bijelom dresu, Niko je rekao kako ga posvećuje svim ljudima koji su bili uz njega, od djevojke i najbliže familije pa sve do "divnih ljudi iz ovog grada i cijele regije".

Niko je spomenuo i prvo kolo nastavka prvenstva, pa je rekao kako Hajduk sigurno pobjeđuje u Osijeku, dok će Dinamo remizirati sa Zagrebom.

Pročitajte više