Niko: U Zaprešiću ćemo pokazati tko je najbolji!

HAJDUKOV veznjak Niko Kranjčar je veliki optimist u pogledu završetka sezone: "Pobjedom bismo riješili jedan pehar, onaj namijenjen pobjedniku prvenstva, a nakon toga bismo se mogli potpuno koncentrirati na Kup. U mojem priželjkivanom raspletu susret s Varteksom u posljednjem kolu imao bi tek revijalni karakter u proslavi dvostruke krune."

Hajdukova igra je daleko od očekivane za momčad koja cilja na dvostruku krunu. Na pitanje Sportskih novosti kako će u samo tri dana promijeniti igru Kranjčar je odgovorio: “Jednostavno smo loše odigrali, a najbolji pokazatelj slike na travnjaku je neocijenjeni vratar Slaven Belupa Lisjak. Čovjek u cijeloj utakmici nije imao niti jednu intervenciju.”

Od derbi utakmice u subotu protiv Intera Kranjčar očekuje: “S obzirom da smo već nekoliko puta propustili osigurati naslov, onda je najpoštenije prvaka odlučiti u međusobnom dvoboju sa Interom. Zato u Zaprešiću moramo pokazati tko je najbolji u Hrvatskoj.”

Srećko Bogdan, trener Intera u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju reagirao je na izjave s Poljuda o tome kako suci ne štite Niku Kranjčara: ”Niko je prekrasan igrač koji može ostvariti veliku karijeru, ali, brate mili, pustite čovjeka na miru, nema se njega od čega niti od koga štititi. Što mislite, da će jednoga dana kada ode u Europu igrati bez čuvara? Ne može on sam spasiti Hajduka, "bijele" mogu sačuvati od poraza samo svi igrači zajedno.“

U najavi predstojeće utakmice Bogdan je na pitanje o tome hoće li posebno paziti na Kranjčara rekao je: “Ne! Neće on imati "policajca", po potrebi će ga preuzimati Skulić, Janjetović ili netko treći.”

Pročitajte više