Novinar koji je razbjesnio Modrića: "Zapanjilo me što ga nitko drugi to nije pitao"

Foto: Pixsell (Igor Kralj)

"NISTE li imali pametnije pitanje? Koliko ste dugo pripremali svoje pitanje? Vrijeme je Svjetskog prvenstva", glasio je odgovor vidno zatečenog Luke Modrića na upit Guardianovog novinara Shauna Walkera.

>> Pogledajte kako je Modrić poludio na pitanje o Mamiću: "Nemaš ništa pametnije pitati?!"

Na tiskovnoj konferenciji, dan prije ogleda hrvatske i nigerijske reprezentacije, Shaun Walker planirao je načeti temu vezanu za presudu Zdravku Mamiću. Pitanjem kako se cjelokupna situacija odražava na ozračje u reprezentativnom taboru izazvao je iritaciju kapetana hrvatske reprezentacije koji je svjedočio na suđenju. 

"Već je bilo dovoljno pitanja u vezi s taktikom pa sam odlučio postaviti pitanje koje se tiče ozračja u hrvatskoj reprezentaciji. Riječ je o izvrsnoj priči koja je, čini mi se, morala imati utjecaja na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, pogotovo kada se ovakve stvari odvijaju u pozadini. Zapanjilo me što nitko drugi nije postavio pitanje nalik mojem", prokomentirao je Shaun Walker za N1 televiziju svoje pitanje kojim je stekao simpatije, ali i osude. 

Guardianov novinar izvijestio je englesku javnost i o pobjedi Hrvatske nad Nigerijom (2:0). Osim što je naglasio da je pozitivno iznenađenje SP-a u Rusiji, napomenuo je i da Hrvatska mora poboljšati aktualni sustav želi li polučiti rezultat sukladan svojoj kvaliteti.

Nigeriju je opisao kao reprezentaciju sposobnu za osvajanje bod(ov)a protiv Argentine i Islanda.  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više