Od prijetnji smrću, do najboljeg igrača Redsa: Lovren Liverpoolov MVP za prosinac

Foto: Twitter Liverpool FC

KARIJERA Dejana Lovrena u Liverpoolu i više je nego zanimljiva. Od igrača kojem su ne tako davno vlastiti navijači prijetili smrću, Lovren se dolaskom Jurgena Kloppa na Anfield prometnuo u stožernog igrača Liverpoola i ne čudi da je dobio nagradu za najboljeg igrača Redsa u prosincu.
 
Lovren je tada započeo u šest od sedam odigranih utakmica i bio je najzaslužniji za tri utakmice bez primljenog pogotka.
 
''Hvala vam, velika je čast osvojiti ovu nagradu i na nju gledam kao na veliku satisfakciju za naporan rad koji sam uložio u posljednjih nekoliko mjeseci. Velika je to nagrada, međutim, najvažnija je momčad. Trudim se dati sve od sebe i sretan sam što su navijači to znali prepoznati. Nadam se brzom oporavku i nastavku odličnih partija'', rekao je Lovren za službene stranice Liverpoola te je dodao:
 

''Veliko je zadovoljstvo raditi s Kloppom. Od početka je vjerovao u mene i mislim da je to najvažniji razlog zbog čega igram u ovakvoj formi. Znam što trener očekuje od mene i vjerujem kako ću se vratiti uskoro.''
 

Pročitajte više