DINAMO - ŠAHTAR

Olmo: Sutra imamo veliku priliku. Nadam se da ćemo uspjeti

Foto: PIXSELL

DINAMO sutra u četvrtom kolu Lige prvaka na Maksimiru igra protiv Šahtara. Jedini hrvatski predstavnik u Europi pobjedom bi se jako približio plasmanu u osminu finala Lige prvaka što bi bio ogroman uspjeh za hrvatski nogomet.

Sutra se na Maksimiru pred 30 tisuća navijača igra jedna od najvećih utakmica u povijesti Dinama, a toga je svjestan i Dani Olmo, najbolji i najskuplji igrač Dinama.

"Atmosfera je super kao i uvijek. Dobro smo se pripremili nakon prve utakmice, ulazimo s dvije pobjede u Kupu i jednom u prvenstvu. Sutra se vjerojatno igra za povijest, a svaki nogometaš sanja da jednom igra takvu utakmicu. Mi sutra imamo takvu priliku i sigurno ću dati sve od sebe da u tome uspijemo", rekao je Olmo dan prije utakmice.

Dinamo je u trećem kolu dominirao protiv Šahtara u gostima, no završilo je 2:2. Modri su pokazali da su bolja momčad od ukrajinskog prvaka i kao favoriti ulaze u sutrašnju utakmicu pred punim Maksimirom. Ostalo je još nešto ulaznica za južnu i tribinu sjever gore. 

Nakon tri kola Dinamo je drugi s četiri boda kao i Šahtar, no Ukrajinci imaju lošiju gol-razliku. City je prvi, a zadnja je Atalanta.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više