"OVO JE NJEGOV KRAJ" Škoti otpisali Niku Kranjčara

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIKO KRANJČAR u 2018. godini nije odigrao ligašku utakmicu za Glasgow Rangerse. Ugovor ima do kraja sezone i izvjesno je da sljedeće godine neće igrati na škotskim travnjacima. 
 
Ove godine 33-godišnji hrvatski nogometaš igrao je samo u pobjedi protiv niželigaša Fraserburgha, a predstavom u toj utakmici razočarao je navijače. Smatraju da je Nikino vrijeme prošlo i da bi se njegova velika plaća trebala uložiti u mlađe nogometaše.
 
Kranjčar je od dolaska na Ibrox 2016. godine imao nekoliko teških ozljeda, a jedino što mu je konstantno u dresu Glasgowa je nekonstantnost - jedna dobra utakmica pa dvije loše dok je još igrao, odnosno jedna na tribinama pa dvije na klupi u posljednje vrijeme....
 

Embed from Getty Images

 
Novinar HITC-a uvjeren je da je stigao kraj karijere Nike Kranjčara u Rangersima jer smatra da ga je trener Glasgowa otpisao. Taj tekst stiže nakon što hrvatski nogometaš nije bio ni na klupi protiv Partick Thistlea.
 
"Kad je talent u pitanju, Kranjčar je možda najdarovitiji igrač Rangersa, ali nedostatak forme i fizička pripremljenost ograničili su njegov boravak na Ibroxu", piše HITC i navodi da će Kranjčar gotovo sigurno napustiti klub na kraju sezone.
 
 
 
Navode i da Kranjčar u Glasgowu zarađuje barem 10 tisuća funti tjedno, da je rezerva Joshu Windassu i da je teško zamisliti ijedan scenarij prema kojem bi mogao dobiti produžetak ugovora. 
 

Pročitajte više