Ovo je prva UFC borkinja koja je javno poželjela nastupiti u Zagrebu

Foto: UFC

IRSKA borkinja i timska kolegica Conora McGregora, Aisling Daly, prvo je ime s UFC-ovog rostera koje je javno poželjelo naći se na programu zagrebačkog eventa. To je obznanila objavom na Facebooku te zatražila od fanova da podijele sliku kojom bi i oni izrazili isto te je podržali u tome.
 
Vjerojatno velike zasluge oko te želje ima njen timski kolega Francisco “Croata” Barrio, no i činjenica da su Irska i Hrvatska uvijek bile bliske države te da bi Aisling vjerojatno imala podršku publike u, vjeruje se dupkom ispunjenoj, zagrebačkoj Areni. Njen posljednji nastup bio je u listopadu u Dublinu, kad je uz gromoglasnu podršku savladala Ericku Almeidu.
 
Inače je u UFC-u nastupila tri puta te upisala dvije pobjede i jedan poraz, i to od Rande Markos. Prije tog je nastupala u 20. sezoni Ultimate Fightera, gdje je upisala pobjedu nad Angelom Maganom i poraz od Jessice Penne.  Iako je u showu bila peta nositeljica, iznenađujuće je kako se ne nalazi na službenoj Top 15 ljestvici slamka kategorije, odnosno krajem godine je ispala iz poretka, dolaskom Karoline Kowalkiewicz.
 
Svoju želju za nastupom je izrazila slikom koji je podijelila na svom Facebook profilu te je pozvala fanove da na svoje profile podijele istu, ukoliko ju žele gledati na tom eventu. Dakle, ukoliko i vi želite odličnu borbu ženske slamka kategorije na programu, znate što vam je činiti.
 

If you want to see the Bash back in action let's get sharing!! 󾌳 #UFCZagreb #thebashforUFCZagreb

Posted by Aisling Daly on 9. Januar 2016

Pročitajte više