Ozlijedili se Mandžo i Vrsaljko, Jurčić želi poraz protiv Moskve

KRUNO JURČIĆ na jutrošnjem treningu nije mogao računati na Marija Mandžukića i Šimu Vrsaljka. Mandži je natekao zglob na nozi jer je krivo doskočio igrajući košarku u ponedjeljak kad je trening bio u dvorani, dok Vrsaljko ima manji problem s upalom žlijezde u preponama.

"To su normalne ozljedice koje ne zaustavljaju rad i brzo se rješavaju. U ovakvim prilikama nikad ne želim ništa riskirati kako se mali problem ne bi pretvorio u veliki. Vidjet ću tko će od njih dvojice igrati, možda obojica, možda nijedan. Imam dosta igrača na raspolaganju. Ionako sam već ranije odlučio da u srijedu dam više prilika onima koji su manje igrali", objasnio je trener Modrih iz trening-baze u turskom Beleku.

"Poraz ne bi bio loš"

Jurčić je rekao i nekoliko riječi o nastavku serije pripremnih utakmica. Najprije je na redu Moskva; šestoplasirana ekipa u ruskom prvenstvu.

"Ne bih želio bogohuliti, ali možda ne bi loše došao jedan poraz u pripremnoj utakmici. Tek toliko da igrači ne bi pomislili kako je već sve u redu. Mora se još puno svakodnevno raditi. S te strane nemam nikakvih primjedbi. Svi su spremni za rad. Atmosfera je na treningu, kao i na utakmicama, sjajna. Zato su nam i rezultati tako dobri. Isprobat ću novi napadački tandem da vidim kako će funkcionirati Kramarić i Dodo u vrhu napada. Svakako će priliku dobiti i Mario Šitum kojeg sam dosad štedio", zaključio je Jurčić.

Pročitajte više