Pamić se u Sloveniji testirao na droge: "Znao sam da ću biti čist, ali morao sam održati riječ"

IGOR PAMIĆ ispunio je svoje obećanje i zajedno s novinarima otišao u slovenske Brežice gdje se testirao na droge. Nalazi su na osam različitih skupina droga bili negativni.

Nakon što ga je zaustavila karlovačka policija početkom mjeseca Pamić je zbog odbijanja testa na drogu i 0,57 promila alkohola bio suspendiran od strane Disciplinske komisije NK Karlovac. Afera i svađa s predsjednikom kluba Stjepanom Turkovićem u medijima ni danas nije završila, ali Pamić je barem očistio svoje ime od raznih podvala.

Kako je i najavio, testirao se izvan zemlje, na neutralnom terenu, i testovi su pokazali da je "čist", piše Radio Mrežnica. Testovi su napravljeni na urinu, a novi trener Istre 1961 bio je detaljno pretražen kako ne bi bilo mogućnosti manipuliranja.

"Znao sam kakvi će biti rezultati, ali morao sam to napraviti jer ne kršim svoju riječ. Nisam se nikada bojao testiranja nego onoga što bi mi mogli podmetnuti", rekao je Pamić nakon testiranja.

Osvrnuo se Pamić i na stanje u bivšem klubu iz kojeg je nakon njega otišao i Ivan Lajtman, a blizu odlaska su i neki drugi igrači.

"Igrači će sami odlučivati, pametni su ljudi. Lajtman me nije iznenadio, pošten je dečko kojemu je prekipjelo", dodao je, a onda komentirao svoj eventualni povratak u Karlovac: "Čudni su putevi Gospodnji, zašto ne?".

Pročitajte više