Panika u Portsmouthu zbog Euro-šokova za Nikin duh i tijelo: Vratit će nam se izmrcvaren!

"KRANJČAR je već krajem protekle sezone bio odsutan zbog iscrpljenosti i umora, a sada ga čeka naporni Euro. Igrao je više utakmica, za klub i reprezentaciju, od svih naših igrača."

"Niko na EP-u je jako loša vijest za Portsmouth, jer Euro mu dolazi na kraju duge i naporne sezone, a svaki igrač treba dugi ljetni odmor", govori pomoćni trener Pompeya Tony Adams.

Nekadašnji stup obrane Arsenala i Engleske, a danas Redknappov pomoćnik u Portsmouthu, svakako zna o čemu govori, jer za Englesku je igrao na tri EP-a nakon dugih i iscrpljujućih sezona u Arsenalu.

Ističe kako je Kranjčar bio ključni igrač Pompeya u prvenstvu i povijesnom pohodu na pobjedu u FA Kupu, ali da će dodatni napori u hrvatskom dresu na Euru naštetiti kvaliteti njegovih izvedbi u Portsmouthu.

Adams se s velikom bojazni sprema za prihvat polumrtvog Krunchiea i već je u pripremi specijalni plan njegovog reanimiranja: "Pažljivo ćemo ga pregledati pred početak sezone i razmotriti kakav bi raspored vježbanja bio najbolji za njega, ali moram priznati da smo zabrinuti."

"Igrao je više od bilo kojeg našeg igrača ove sezone. Stalno je bio u pogonu u prvenstvu i kupu, a povrh svega je prošle sezone 12 puta nastupao za reprezentaciju", žali se Adams, koji Niku uspoređuje s još jednim nezamjenjivim članom momčadi: "Sylvain Distin je propustio dvije utakmice u cijeloj sezoni, ali je imao slobodne dane u terminima reprezentativnih okupljanja, na što Niko nije imao pravo."

Foto: K.H.

Pročitajte više