lige petice

Papu Gomez: Messi mi je sinoć prišao i šokirao se kad me vidio u dresu Seville

Foto: Guliver

SEVILLA je sinoć na svom stadionu u prvoj utakmici Kupa kralja s 2:0 pobijedila Barcelonu, a drugi gol za Andalužane zabio je bivši igrač Barce Ivan Rakitić.

Rakitić je četiri minute prije kraja pogodio preciznim šutem pod gredu za konačnih 2:0 nakon pogreške braniča Barce Umtitija.

Francuski stoper Jules Koundé postigao je prvi gol za Andalužane u 25. minuti nakon prodora po desnom boku, gdje je prošao čak trojicu igrača Barcelone, a potom iznenadio vratara Ter Stegena.

Barceloni je ovo prvi poraz u zadnjih sedam utakmica, a u Sevillu je došla s najjačim mogućim sastavom i s Leom Messijem, koji je u 11., 22., 55. i 90. minuti imao velike prilike za pogodak.

Nakon utakmice Papu Gomez, koji je nedavno stigao u Sevillu iz Atalante, rekao je kako mu je Messi prišao i da mu je rekao kako je šokiran što ga vidi u Sevilli.

"Prišao je da se pozdravimo. Razgovarali smo o mojoj situaciji u Atalanti. Bio je šokiran kad me vidio da igram u Sevilli. Zatim je u jednom trenutku naišao i Lucas Ocampos pa smo pričali o njegovoj ozljedi. Obojica silno volimo Messija. Leo je kapetan argentinske reprezentacije i želim mu sve najbolje. Ne, nije mi rekao ništa o tome gdje će nastaviti karijeru", izjavio je Gomez.

Pročitajte više