Pašalić stiže u Milan, u petak potpisuje ugovor

Foto: Screenshot/Rossoneri TV

MARIO PAŠALIĆ je na korak do transfera u Milan, javili su u srijedu talijanski mediji, a klupska televizija milanskog diva javila je da hrvatski reprezentativac stiže na posudbu za 1 milijun eura.


Već u petak bi se Pašalić trebao pojaviti na liječničkim pregledima u Milanu prije potpisa ugovora.

21-godišnji Pašalić bi trebao u četvrtak navečer sletjeti u Italiju i dogovoriti osobne uvjete ugovora s "rossonerima".

Prema informacijama iz Italije, Milan nije dogovorio odštetu u slučaju da poželi otkupiti Pašalićev ugovor, ali će prvom biti ponuđen u slučaju da ga Chelsea odluči prodati sljedećeg ljeta.


Pašalića je Chelsea doveo u ljeto 2014. uz 4 milijuna eura odštete Hajduku, nakon čega ga je poslao na posudbu u Elche, gdje je odigrao jako dobru sezonu, da bi još bolje krenuo u prošlu, 2015/16, koju je proveo na kaljenju u Monacu. Do veljače ove godine odigrao je 28 utakmica u svim natjecanjima i postigao sedam golova, da bi ga od tada počela mučiti teška ozljeda leđa. Zbog toga je propustio drugi dio sezone i odlazak na EP. Umjesto da Monaco nastavi gurati prema Ligi prvaka i zaigra na prvom velikom natjecanju za Hrvatsku, proljeće je proveo u Londonu na terapijama u Chelseaju zbog problema s donjim dijelom leđa.

 

Pročitajte više