Pedro Morales: Čile je bolji i od Hondurasa i od Švicarske

VEZNJAK Dinama Pedro Morales prokomentirao je današnju utakmici Hondurasa i Čilea, otkrivši kako se cijeli Čile divi izborniku Bielsi.

"Da, nadam se da će Bielsa ostati trener, a bit će još natjecanja za moje sudjelovanje. Spektakularan je, jedan od najboljih trenera na svijetu i sretan sam što sam radio s njime. Da, žele ga i za predsjednika u Čileu. Ljudima je donio mnogo nade, zadovoljstva, pogotovo nakon potresa i brojnih tragedija. S njime su ljudi sretni, jako ga cijene", rekao je u razgovoru za VL Pedro Morales.

"Bielsa ima jako dobru generaciju igrača. Reprezentacija nije bila tako dobro organizirana kao sada, disciplina nije bila tako dobra. K tome, sada ima veliku podršku cijelog Čilea. Bielsa je promijenio pristup igrača i mentalitet", dodao je.

Pedro smatra kako će Čile slaviti u utakmicama sa Švicarskom i Hondurasom, dok se protiv Španjolske ništa ne usudi prognozirat. Svjestan je da će biti jako teško.

"Svladat ćemo Honduras, a onda i Švicarsku. Sa Španjolskom će biti malo teže. Mogu vam reći da su čileanski dojmovi iz JAR-a jako dobri od samoga dolaska. Brojni Čileanci iselili su se u JAR i dočekali ondje igrače. Svime su vrlo zadovoljni", rekao je za kraj Morales.

Pročitajte više