Perez nakon što je kupio "sve živo" otkrio koga nije uspio dovesti u Real: Tottija i Maldinija!

U RAZGOVORU za talijanski Sky Sports aktualni predsjednik Real Madrida Florentino Perez izjavio je da je ozbiljno razmišljao o kupnji dvojice ponajboljih talijanskih nogometaša posljednjih dvadesetak godina.

Upitan koje je igrače iz Serije A htio dovesti u vrijeme svog prvog mandata u "kraljevskom klubu" (2000.-2006.) Perez nije puno duljio s odgovorom i naveo je imena ikona Milana i Rome, Paola Maldinija i Francesca Tottija.

"Među talijanskim igračima uvijek mi se sviđao Totti, ali za igrače kao što je on uvijek je teško napustiti svoje matične klubove. Sviđao mi se i Maldini. Uvijek sam želio da on dođe igrati za Madrid, ali to nikad nije bilo moguće" rekao je Perez i tada komentirao koji mu se od talijanskih stručnjaka činio dobrim izborom za klupu Reala.

"Bilo je trenutaka kada sam mislio da bi Carlo Ancelotti mogao postati trener Real Madrida, ali nikada nisam pronašao pravi trenutak za transfer."

Na kraju je Perez komentirao i negativne osvrte predsjednika UEFA-e Michela Platinija na količinu novca (oko 250 milijuna eura) koju je Real Madrid potrošio na pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, a usred globalne ekonomske krize.

"Mislim da je logično da je Platini kritizirao iznos novca koji je potrošen jer je to puno novca. Ali nikada nije kritizirao Real Madrid kao klub."

Pročitajte više