supersport hnl

Petković: Na Poljud idemo po pobjedu i da pokažemo da smo najbolji u ligi

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u 13. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u Maksimiru 3:1 i došao do 11. pobjede u prvenstvu. Gosti su poveli u 9. minuti golom Frana Brodića, ali je Herrera u 32. minuti dobio drugi žuti karton. Susret je okrenuo Bruno Petković koji je ušao s klupe i onda u 70. zabio za 1:1, u 78. asistirao Baturini za 2:1 i u sudačkoj nadoknadi iz penala zabio za 3:1.

"Varaždin je jako dobra momčad i protiv njih je jako teško igrati. To su pokazali u ove dvije utakmice s nama i protiv Hajduka. Sigurno im je ogroman hendikep bio crveni karton jer su jako dobro ušli u utakmicu. Teško nam se bilo izvući nakon tog ranoga gola, ali mi moramo uvijek biti na maksimumu i uspjeli smo okrenuti", rekao je Bruno Petković nakon susreta.

Pred Dinamom je sad jako težak period. Od 21. listopada do 2. studenog igraju protiv Hajduka, Milana, Osijeka i Chelseaja, a već sljedećeg petka čeka ih veliki derbi na Poljudu protiv Splićana koji su jučer pobijedili Goricu.

"Mi na Poljud idemo tražiti pobjedu i to ćemo raditi svih devedeset minuta. Bit ćemo hrabri i pokazat ćemo da smo najbolja momčad u HNL-u. Osobno sam imao momente ove sezone kad nisam igrao najbolje, ali sad se odlično osjećam i nadam se da ću nastaviti dokazivati da jesam ono što jesam", dodao je Petković.

 

Pročitajte više