Serie A

Trener Milana otkrio što je Ibrahimović rekao sucu prije crvenog kartona

Foto: EPA

TRENER Milana Stefano Pioli je otkrio što je Zlatan Ibrahimović rekao sucu Marcu Di Belli prije isključenja tijekom pobjede nad Parmom.

Milan je u 30. kolu Serie A pobijedio Parmu u gostima 3:1 golovima Rebića, Kessieja i Rafaela Leaa. Momčad Stefana Piolija povela je već u 8. minuti krasnim golom Ante Rebića kojemu je asistirao Ibrahimović, a na 2:0 povisio je Kessie u 44. minuti. Pobjedu je potvrdio Leao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

"Nisam bio tamo tako da ne znam"

Zlatan Ibrahimović je u 60. minuti potpuno nepotrebno dobio izravni crveni karton. Šveđanin je ušao u raspravu sa sucem Marcom Di Bellom nakon što je ovaj dosudio prekršaj za Parmu na sredini terena.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ IBRAHIMOVIĆEVO ISKLJUČENJE

"Zlatan mi je kazao da je neko vrijeme vodio neku diskusiju sa sucem, ali nije mu pokazao nedostatak nepoštovanja i apsolutno ga nije vrijeđao. Rekao mi je da je posljednja stvar koju mu je kazao bila: 'Dakle, nisi zainteresiran da čuješ što imam za reći?' Nisam bio tamo tako da ne znam. Pozitivno je što je moja momčad s odlučnošću stigla do pobjede", kazao je Pioli.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više