Pioli: Sve smo upropastili u 15 minuta. Jako smo razočarani

Foto: EPA

MILAN je ispao u polufinalu Lige prvaka od gradskog rivala Intera. Nakon što je u prvoj utakmici bilo 2:0, u drugom je susretu Inter potvrdio prolazak pobjedom 1:0. Na utakmicu se odmah nakon njenog završetka za Sport Mediaset osvrnuo Milanov trener Stefano Pioli.

Pioli: Jako smo razočarani

"Nemojmo okolišati, jako smo razočarani. Bilo je ovo sjajno putovanje i nitko nije očekivao da će do polufinala doći ekipa koja je prošle godine ispala u skupini, ali smo svakako htjeli izboriti finale. Također smo razočarani jer smo upropastili polufinale u uvodnih 15 minuta prve utakmice. Nakon toga smo uglavnom bili na visini zadatka protiv vrlo jake ekipe. Imali smo nekih šansi za zabiti večeras, ali to vjerojatno ne bi bilo dovoljno", rekao je pa nastavio:

"Ne mogu ništa prigovoriti igračima, dali su sve od sebe, pokušali smo nametnuti svoj stil nogometa i iskoristiti svu energiju koja nam je ostala. Sada moramo završiti sezonu na dobar način, bila bi šteta da to ne napravimo."

"Jasno je da rezultat utječe na ocjenu izvedbe, ali mislim da smo večeras bili blizu i da jednostavno nismo iskoristili svoje šanse. To nam je bio problem u ova dva susreta. Nismo bili opasni prema naprijed koliko smo inače, čemu je razlog i Interova obrambena stabilnost, ali mi nismo dovoljno podignuli tempo i nismo bili dovoljno precizni. Inter je koristio svoje prilike, mi nismo", zaključio je.

Pročitajte više