Pjaca u Skopju zaista nije igrao zbog temperature, ali odlazak iz Dinama gotova je stvar

Foto: Hina

MARKO PJACA  nije igrao u Skopju protiv Vardara u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka.
 
Iako ga je Cico vodio u Makedoniju, mladi reprezentativac zaista je prehlađen već nekoliko dana i zbog povišene temperature neće biti u kadru. Međutim, kako je riječ o igraču čiji je odlazak iz Dinama samo pitanje trenutka, a oko kojeg se vrte astronomske cifre, logično je da svi zainteresirani ne žele riskirati da zbog neke ozljede posao od oko dvadesetak milijuna eura propadne.
 
Kako doznajemo iz izvora bliskih igraču, Marko sigurno odlazi, a u ovim je trenucima puno bliži transferu u Juventus, nego u Milan, no kako posao još nije zgotovljen, i dalje sve ostaje u sferi špekulacija.
 
Ipak, da je transfer u Staru damu skoro pa gotova stvar, dokazuje i interes novinara ugledne Gazzette dello Sport Filippa Conticella, koji je autora ovog teksta prije dva dana ispitivao o Pjaci i o njegovim nogometnim vještinama te mu potvrdio da je Juventus na korak do dovođenja Dinamovog wunderkinda.
 
Premda pravila Uefinih natjecanja kažu kako igrač koji za jedan klub zaigra u pretkolu, u slučaju transfera može zaigrati za novi klub u skupinama, iluzorno je očekivati da ćemo Pjacu još viđati u modrom dresu.
 
A da je tome tako, svjedoče i statusi i fotografije po društvenim mrežama na kojima se prijatelji kluba i Pjaci bliski ljudi opraštaju od mladog napadača.
 

Pročitajte više