KIKBOKS

Plazibat: YouTube me sje*ao, borio sam se kao ku*ac. Postao sam influencer

Foto: Instagram

NAJBOLJI hrvatski kikboksač Antonio Plazibat izgubio je u subotu navečer u polufinalu Gloryjevog turnira u Rotterdamu podijeljenom odlukom sudaca od Francuza Nordinea Mahieddinea.

Plazibat je stigao u Nizozemsku kao favorit turnira. U slučaju osvajanja bio bi rangiran kao četvrti ili čak treći najbolji teškaš na svijetu, ali je odradio lošu borbu. Dan nakon borbe objavio se svojim fanovima na Instagramu i objasnio kako je došlo do poraza.

"Di ste ekipa, evo ležim u krevetu. Htio sam vam reći samo u vezi borbe. Ono je bilo katastrofa, borio sam se kao kurac, bio sam sporo govno i prepustio sam suparniku pobjedu. Nije me ništa poremetilo što me bacio u nokdaun nego jednostavno je sve bilo loše. Nemam što dobro reći. Loša večer i za mene i za Badra. Najebali smo i on i ja, jebiga. Ali to je život, idemo dalje", iskren je bio Plazibat.

Na kraju se našalio na svoj račun: "Hvala svima na porukama podrške. Uz mene ste svi, ludilo. Što da kažem, sjebao me YouTube. Previše sam snimao i postao influencer", zaključio je.

Pročitajte više