Pletikosa: Zbog Luke Modrića navijači vole nogomet i dolaze na stadione

Foto: Hina

BIVŠI hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa nakon velike pobjede protiv Grčke (4:1) na Maksimiru nije krio oduševljenje predstavom hrvatskih igrača, pogotovo kapetana Luke Modrića.

"Luka Modrić je nevjerojatan, to je igra zbog koje mi volimo i dolazimo gledati nogomet. On čini razliku i po meni u sutrašnjim novinama zaslužuje veliku desetku. Mislim da su i Grci uživali u njegovim majstorijama, stvarno jedna vrhunska njegova predstava. Sve je lakše kad imaš njega u ekipi", rekao je Pletikosa.

Osim Modrićem, bivši hrvatski vratar zadovoljan je i igrom ostatka momčadi.
 
"Vrsaljko i Strinić također su odigrali jednu odličnu utakmicu. Imali su prostora i izvanredno su to koristili. Moram naglasiti ulogu naših veznih igrača, koji su iz tih brzih dodavanja otvarali prostor za Strinića i Vrsaljka po bokovima. Jednostavno, svi su odlično odigrali", izjavio je 38-godišnji Splićanin.

Pletikosa je istaknuo kako je ovo pod vodstvom Zlatka Dalića neka potpuno nova Hrvatska.
 
"U kvalifikacijama nam je nedostajalo što više igrača u kaznenom prostoru protivnika, nedostajalo je kombinatorike, nismo baš dobro izgledali, ali večeras je bilo sve na svom mjestu i zato je rezultat ovako visok, to je sve plod prelijepih akcija", iskren je bio Pletikosa. 
 

Pročitajte više