Transferi

Pogba na Instagramu počeo pratiti novi klub i nagovijestio transfer

Foto: EPA

PRIJE tri dana je menadžer Paula Pogbe Mino Raiola u razgovoru za talijanski Tuttosport kazao kako je definitivno pukla ljubav između igrača i njegova trenutnog kluba Manchester Uniteda.

"Mogu reći da je za Paula Pogbu sve gotovo u Manchester Unitedu. Paul je nesretan u Unitedu jer se više ne može izraziti na način na koji želi i koji se od njega očekuje. Njemu treba nova momčad, treba mu svjež zrak. Pod ugovorom je još 18 mjeseci, ali smatram da je najbolje za igrača i klub da Pogba ode u sljedećem prijelaznom roku", rekao je Raiola uz upozorenje Unitedu da bi igrača mogao izgubiti besplatno ako ga ne bude htio prodati.

Manchester United za Pogbu traži 55 milijuna eura

Danas je Pogba sam na Instagramu dao naslutiti gdje bi mogao nastaviti karijeru. Na društvenoj mreži je krenuo pratiti svoj bivši klub Juventus u kojem je proveo četiri godine (između 2012. i 2016.).

Engleski mediji su danas objavili kako je Manchester United izvjesio cijenu od 55 milijuna eura za francuskog veznjaka. Razlog leži u tome što igrač želi otići, ali i u tome što ulazi u posljednju fazu svog ugovora s Unitedom koji će isteći na ljeto 2022. godine.

Pročitajte više