PREMIERSHIP

Pogba odgovorio kritičarima: "Plaćeni su da to govore pred kamerama"

Foto: EPA

PAUL POGBA našao se pod paljbom kritičara koji rade na televiziji Sky Sport.

Legende Liverpoola i Manchester Uniteda Graeme Souness i Roy Keane nisu štedjeli Francuza nakon loše serije u koju su Crveni Vragovi upali u proteklih nekoliko utakmica. Legendarni kapetan kluba s Old Trafforda prozvao je Pogbu za loše partije i rekao da mu ne vjeruje ni riječ kada priča o zalaganju, borbi za momčad i sličnim stvarima.

"Foliranti će gurnuti Olea pod autobus kao i Mourinha"

"Kritike koje dobivam od britanskih stručnjaka? Bez brige. Plaćeni su da govore takve stvari pred kamerama. Moje je da igram na terenu. Oni mogu reći što žele, plaćeni su da to rade. Ja nisam plaćen da govorim. Plaćen sam da budem na terenu i borim se momčad. To je sve", kazao je Pogba u razgovoru za francuski RMC.

Pogbina sezona s dva lica

Ovogodišnja sezona Paula Pogbe ima dva lica. Prvo je iz vremena kada je klub s Old Trafforda vodio Jose Mourinho. Francuz je tada bio u očajnoj formi, Portugalac mu nikako nije uspijevao pronaći najbolje mjesto na terenu i djelomično je zbog toga i dobio otkaz.

Potom je došao Ole Gunnar Solskjaer pod kojim se Pogba isprva preporodio, ali je u proteklih nekoliko utakmica daleko od prave forme i čini se da opet gledamo istog igrača kao i pred nekoliko mjeseci, kada je klub vodio portugalski stručnjak.

Pogbu se povezuje s odlaskom u Real Madrid, a Britanci navode da svjetski prvak s Francuskom jedva čeka napustiti klub u koji se vratio prije dvije sezone za preko 100 milijuna eura.

Pročitajte više