Pogba otkrio svoje favorite za Zlatnu loptu: Modrića nije ni spomenuo

Foto: Epa

LUKA MODRIĆ trebao bi dobiti Zlatnu loptu. Tako barem stoje stvari na kladionicama. Luka je ove godine pokupio sve individualne nagrade – najbolji igrač SP-a, najbolji igrač u izboru UEFA-e i najbolji igrač svijeta po izboru FIFA-e. Ostala je još jedna nagrada, ona najvrjednija.

> Griezmann o finalu SP-a i o tome zašto Modrić ne bi smio dobiti Zlatnu loptu

U zadnjih 10 godina Zlatnu loptu osvajali su samo Messi i Ronaldo, no ove godine Luka Modrić mogao bi prekinuti njihovu dominaciju i osvojiti nagradu. Neke kladionice na to stavljaju koeficijent od samo 1,40. Na Ronalda se koeficijent kreće između 2,80 i 3,25, a na Messija od 12 pa do čak 14! 

Ukratko, Modrić je favorit, ali s tim se ne slažu francuski reprezentativci. Antoine Griezmann danima već ''rovari'' protiv Luke i tvrdi da netko iz momčadi prvaka mora uzeti prestižnu nagradu, a danas se u intervju za Sky Sports oglasio i Paul Pogba. Pogba je također među 30 nominiranih, no on sebe ne vidi na vrhu. No, ne vidi ni Modrića.

''Griezmann, Mbappe i Varane to zaslužuju više od mene. Ne mogu se odlučiti samo za jednoga, ali nadam se svim srcem da će to biti netko od njih. Zapravo, tu ulazi i Kante. To je čemu se nadam, jer nagradu zaslužuju mnogi, ali u tu skupinu ne stavljam sebe", jasan je bio Pogba.

Inače, na listi France Footballa su tri hrvatska nogometaša, uz Modrića tu su još Ivan Rakitić i Mario Mandžukić.

Pročitajte više