hrvatski nogometaši

Pogledajte dva krasna gola 19-godišnjaka koji je nedavno odlučio igrati za Hrvatsku

Foto: Profimedia

SCHALKE je u predzadnjem kolu 2. Bundeslige pobijedio St. Pauli 3:2 i tako osigurao povratak u Bundesligu nakon samo jedne sezone. St. Pauli je vodio 2:0 golovima 19-godišnjeg Igora Matanovića, ali je Schalke u drugom poluvremenu okrenuo s dva gola Teroddea i jednim Zalazara.

St. Pauli bi pobjedom ostao u igri za prvu ligu, a to mu je umalo omogućio sjajni Matanović. Eintrachtov igrač na posudbi, koji je prije mjesec dana odabrao hrvatsko državljanstvo, u 9. minuti je zabio krasan gol nakon asistencije Irvinea, a osam minuta kasnije se fantastično oslobodio dva protivnička igrača i lijepo pogodio za 0:2.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MATANOVIĆEV PRVI GOL

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MATANOVIĆEV DRUGI GOL

To su mu bili prvi golovi za St. Pauli ove sezone, ali Matanović na kraju nije završio utakmicu. U 90. minuti dobio je prvi, a u petoj minuti sudačke nadoknade i drugi žuti karton zbog čega neće igrati u zadnjem kolu.  

Matanović je prije dvije godine sa 17 godina debitirao za prvu momčad St. Paulija i odmah zabio gol te postao najmlađi strijelac u povijesti kluba. Eintracht ga je prošlog ljeta doveo za pola milijuna eura, ali ga je odlučio dvije godine ostaviti na posudbi u St. Pauliju. Čak 194 centimetra visoki centarfor mogao bi dobiti Bišćanov poziv u U-21 reprezentaciju već za sljedeće okupljanje.

Pročitajte više