HNL

Pogledajte kako je Hajdukov mladi napadač promašio četiri prilike u 10 minuta

Screenshot: HNTV

ŠIBENIK je zaključio 12. kolo HNL-a pobjedom protiv Hajduka 2:0. Golove su postigli David Mina i Mario Ćurić. Bila je to utakmica u kojoj su obje momčadi imale dosta prilika, ali Hajduk nije uspio iskoristiti nijednu, dok Šibenik jest dvije.

Najviše prilika kod Hajduka je imao mladi napadač Marin Ljubičić koji je sam uspio promašiti čak četiri velike prilike, a u tome mu je "pomogao" i raspoloženi golman Šibenika Rogić.

Ljubičić je tako i nakon ove utakmice ostao bez gola u ovoj sezoni HNL-a, a posebno je neobično da je sve svoje prilike promašio u intervalu od samo deset minuta.

Četiri velike prilike u deset minuta

Prvo je Ljubičić u 67. minuti glavom pucao sa svega nekoliko metara preko gola Šibenika, a onda je četiri minute kasnije Rogić istrčao na ubačaj i odbio loptu ravno u njegove noge da bi Ljubičić opalio iz prve i promašio cijeli gol.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PROMAŠAJE LJUBIČIĆA OD 3:10, 3:30, 3:45 i 4:10

Sljedeću priliku imao je u 73. minuti utakmice. Simić je nakon kornera pogodio stativu, a onda su prvo Katić pa zatim i Ljubičić pucali iz velike blizine, ali oba puta bolji je bio Rogić.

Deset minuta nakon prve prilike, Ljubičić je promašio i četvrtu veliku šansu. S nešto manje od deset metara ponovo je glavom pucao nakon kornera, ali i ovoga puta bolji je bio Rogić koji je udarac odbio u korner.

Pročitajte više