euro

Pogledajte kako je Rüdiger s leđa napao i ugrizao Pogbu

Foto: Reuters

SUDAC derbija skupine F između Francuske i Njemačke, Španjolac Carlos del Cerro Grande, nije vidio situaciju koju su zabilježile kamere kada je stoper njemačke reprezentacije ugrizao Paula Pogbu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TRENUTAK U KOJEM JE STOPER NJEMAČKE NAPAO POGBU 

28-godišnji Antonio Rüdiger, branič Chelseaja, u jednom trenutku držao je Pogbu iza leđa, primaknuo se i ugrizao ga. Pogba je vikao, ali njemački branič nije dobio opomenu zbog svog poteza, koji je ostao nezabilježen u službenoj statistici. Podsjetio je na manu koja je obilježila lik Luisa Suareza, Urugvajca koji je tijekom karijere grizao suparnike gotovo u svakom dresu koji je nosio, od Ajaxa preko Liverpoola do reprezentacije, a nije imao problem da ugrize likove poput Chiellinija i Ivanovića. 

Rüdiger je sinoć bio nešto suptilniji u svom napadu na Pogbu. Njemačka nije uspjela doći do bodova u utakmici sa svega dva udarca na gol. Jedini pogodak zabio je u krivu mrežu branič Hummels i donio pobjedu svjetskim prvacima. 

U skupini F s Francuskom i Njemačkom su još Portugal i Mađarska, a Portugal je trenutno prvi s tri boda i boljom gol-razlikom od Francuske, koja također ima tri boda, dok su Njemačka i Mađarska na nuli. 

 

Pročitajte više