Esport

Pogledajte kako se Perkz poigrava s Korejcima

Foto: Riot Games

LUKA "Perkz" Perković i njegovi suigrači iz G2 Esportsa u Južnoj Koreji su se pripremali za Mid-Season Invitational. Ubrzo nakon dolaska svi su igrači bez problema ušli u Master diviziju na korejskom serveru. Da pripreme teku dobro, potvrđuje i video u kojem Perkz sam nadigrava dva protivnička igrača. 

>Osvojili sveučilišno Fortnite prvenstvo pa objasnili zašto ga više neće igrati

U videu s Perkzovog streama, koji je objavljen na Twitter profilu G2 Esportsa, Perkz igra sam, dakle, ne radi se o meču dvaju profesionalnih timova, već o ladderu u igri, popularno zvanom solo queue. U poprilično nezgodnoj situaciji Perkz sam brani svoju kulu protiv dva protivnika. Kada ubije zadnjeg miniona, baca The Culling kojim praktički ubija protivničkog Varusa, zatim prelazi na support Nautilusa i uzima dva killa. Protivnici su napravili pogrešku, a Perkz ju je znao kapitalizirati. 

G2 Esports je završio pripreme u Južnoj Koreji i otputovao je u Vijetnam u kojem će se igrati grupna faza Mid-Season Invitationala, velikog League of Legends turnira s najboljim ekipama iz cijelog svijeta. Perkz i društvo tamo će predstavljati Europu kao prvaci proljetne sezone. Prvi meč igraju u petak protiv trostrukih svjetskih prvaka SK Telecom T1 i legendarnog Lee "Faker" Sang-hyeoka, najboljeg igrača svih vremena. Upravo su ih oni pobijedili u finalu istog turnira 2017. SKT T1 na putu je povratka u sam svjetski vrh, a u tome bi ih trebao zaustaviti upravo G2 Esports.

U trenutku pisanja članka kroz dodatne kvalifikacije mjesto u završnici Mid-Season Invitationala su izborili još Team Liquid i Flash Wolves.

Pročitajte više