POGLEDAJTE KAKO TENIS IGRA NOGOMETNA LEGENDA S 49 godina zaigrao na profi turniru i oduševio

Foto: Screenshot YouTube

PAOLO MALDINI jedan je od najboljih obrambenih nogometaša svih vremena. Kao klinac je debitirao u prvoj momčadi Milana i odmah je bilo jasno da je riječ o nogometašu koji će revolucionirati poziciju braniča u modernom nogometu.
 
Za Italiju je odigrao 125 utakmica, a s Azzurima ima svjetsko srebro (1994.) i svjetsku broncu (1990.) te je jedini branič u povijesti koji je bio izabran u najbolju momčad svjetskog prvenstva čak dva puta.
 
S Milanom, u kojem je proveo cijelu karijeru, pet puta se okitio titulom prvaka Europe, a ima i sedam naslova prvaka Italije.
 

No, čini se da u legendarnom lijevom beku ima više talenata, budući da je legenda talijanskog nogometa nastupila na profesionalnom teniskom turniru u Milanu, za koji je dobila pozivnicu organizatora.
Radi se o turniru vrlo jake Challenger razine, po kvaliteti odmah iza ATP-a, a svoj 49 rođendan veliki Paolo proslavio je nastupom u igri parova.
 


Paolo Maldini great points tennis by clipsbh

''Paolo ima dobar servis, drugih jakih točaka nema, ali nema ni slabosti,'' izjavio je njegov trener Stefano Landonio, koji će mu biti i partner u igri parova.
 
Premda je Maldini sa svojim partnerom izgubio meč s uvjerljivih 6:1, 6:1 od para Bednarek – Pel, slavni Talijan nije razočarao i pokazao je zavidno tenisko umijeće.
 

Pročitajte više