hrvatska reprezentacija

Pogledajte luksuz u kojem će Dalić i igrači boraviti na Euru

Foto: Fairmont St. Andrews

TIJEKOM EURA reprezentacija Hrvatske bit će smještena u luksuznom kampu u mjestu St. Andrews na sjeveroistočnoj obali Škotske. Na raspolaganju su joj sveučilišni tereni na kojima su trenirali Barcelona i Manchester United.

Kako se Euro trebao održati lani, 2019. godine je delegacija HNS-a obišla ovaj kamp, a Zlatko Dalić se složio s izborom svojih šefova.

Riječ je o luksuznom resortu Fairmont u blizini St. Andrewsa. Ovaj nevjerojatni kamp sadrži 212 soba, 17 apartmana i dvije luksuzne vile, a u blizini se nalazi i obala Sjevernog mora.

Velika prednost ovog zdanja je činjenica da je udaljeno samo 120 kilometara od Glasgowa, gdje će Hrvatska igrati dvije utakmice. Najprije 18. lipnja protiv Češke, a onda četiri dana kasnije protiv Škotske.

Dalić i igrači će u St. Andrews stići 8. lipnja, dva dana nakon druge pripremne utakmice protiv Belgije u Bruxellesu. Prije toga boravit će na pripremama u Rovinju i odraditi prijateljsku utakmicu protiv Armenije 1. lipnja u Velikoj Gorici.

U hotelu će se igrači moći opustiti u bazenima i saunama, a u zdanju se nalaze i teretana te bogato opremljena dvorana. Inače, najjeftinije noćenje u ovom hotelu je 2300 kuna.

"Ovo je najbolje rješenje za boravak reprezentacije tijekom Eura. U Rusiji smo imali sjajne uvjete i vjerujem da će tako biti i sada u Škotskoj. Kamp je vrlo važan, ne samo zbog treninga već i zbog stvaranja pozitivnog ozračja i zajedništva, a ova lokacija nudi nam odlične uvjete za sve to", pričao je Zlatko Dalić o kampu, a predsjednik HNS-a Davor Šuker je dodao:

"Željeli smo reprezentaciji omogućiti apsolutno najbolje uvjete za boravak tijekom Eura i zato smo se odlučili za St. Andrews. Znamo iz Rusije koliko je važno imati mir, prirodu i kvalitetnu sportsku infrastrukturu te smo zato odabrali hotel i terene koji su na najvišoj razini. Uvjeren sam da je ovo najbolje rješenje za reprezentaciju."

Pročitajte više