NBA

Pogledajte ozljedu Luke Dončića nakon koje je utihnula cijela dvorana

Foto: EPA

DALLAS MAVERICKSI odigrali su protiv Miami Heata neizvjesnu utakmicu, koja je otišla i u produžetak. Na kraju su Mavsi poraženi 122:118 na svom terenu.

Ipak, puno veći problem za njih je što su ostali bez Luke Dončića. Slovenac je izašao iz igre nakon nepune dvije minute zbog ružne ozljede zgloba. 

Prilikom jednog skoka Dončić je nezgodno stao i čini se uganuo gležanj. Nije poznato koliko ga neće biti na parketu, ali ozljeda izgleda prilično zastrašujuće.

Dvorana je utihnula

Kad je Dončić legao na parket, cijela dvorana je utihnula i čekala vijest o težini ozljede. Slovenac je ove sezone jedan od najboljih košarkaša u ligi i daleko najbolji košarkaš Mavericksa.

Prema prvim procjenama Dončić bi izvan parketa trebao biti najmanje dva tjedna, a spekulira se da bi se potencijalno njegov izostanak mogao otegnuti i na mjesec dana.

"Nadamo se da ozljeda nije teška", rekao je trener Mavericksa Rick Carlisle nakon utakmice pa dodao: "To je nažalost sve što u ovom trenutku možemo reći."

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više