NBA LIGA

Policija izdala nalog za uhićenje zvijezde Lakersa zbog prijetnji smrću

Foto: Getty Images / Guliver Image

POLICIJA grada Mobilea u američkoj saveznoj državi Alabami izdala je nalog za uhićenje košarkaške zvijezde DeMarcusa Cousinsa nakon što je ozlijeđeni centar LA Lakersa navodno prijetio bivšoj djevojci smrću.

Cousins se oženio prošle subote, a dan prije vjenčanja molio je Christy West da dopusti da njihov sedmogodišnji sin prisustvuje ceremoniji. Nakon što je odbila više molbi, Cousins joj je poručio: "Onda ću se pobrinuti da ti stavim metak u je*enu glavu."

Snimku telefonskog razgovora objavio je TMZ Sports, a West je za USA Today potvrdila da je potpisala nalog za uhićenje.

Cousinsa se tereti za verbalno maltretiranje trećeg stupnja i manji oblik obiteljskog nasilja, ali osude li ga, mogao bi dobiti zatvorsku kaznu od najviše godinu dana.

Prošlog je mjeseca Cousins, nekadašnji superstar čiju su karijeru posljednjih godina ozbiljno limitirale ozljede, kao slobodan igrač potpisao za LA Lakerse i trebao im je biti svojevrsni džoker kao potpora LeBronu Jamesu i Anthonyju Davisu u pohodu na naslov prvaka. Međutim, prije dva tjedna je na treningu doživio novu tešku ozljedu, ovaj put križnih ligamenata, zbog čega će propustiti cijelu nadolazeću sezonu.
 

Pročitajte više