Policija najprije zabranila Dinamu utakmicu u Austriji pa se predomislila

DINAMO na pripremama u Austriji neće odigrati planiranu utakmicu protiv češke Viktorije. Odlučila je to policija u Laengenfeldu, koja strahuje da bi Dinamovi navijači opet mogli raditi nerede. No, zabrana je trajala tek jedan dan.

Policija je bez ikakvog obrazloženja naredila otkazivanje utakmice, a dinamovcima je to nakon dolaska u Austriju priopćio direktor hotela u koji su smješteni. Nisu naveli nikakav razlog za takav potez, ali nije teško pretpostaviti da strahuju od nasilnih Bad Blue Boysa.

Dinamovi navijači i ranije su u nekoliko navrata divljali po Austriji na prijateljskim predsezonskim utakmicama, zbog čega je policija očito procijenila da postoji potreba za intervencijom. No, nakon današnjeg treninga Zajec je iznenadio novinare informacijom da će se utakmica ipak odigrati.

"Ujutro tijekom treninga rekli su mi da imam utakmicu pa sam skratio trening. Nevjerojatno je da nam policija određuje kada ćemo igrati utakmice", rekao je Zajec za Večernji list. Dinamo ima dogovorene utakmice i s Olympiacosom i Lechom.

Pročitajte više