Kako zabiti Ronaldove škarice u FIFA-i 18

Foto: EPA
 
DAN nakon utakmice između Juventusa i Real Madrida cijeli nogometni svijet klanja se nevjerojatnom Cristianu Ronaldu koji je s dva pogotka i asistencijom uništio snove navijača Juventusa o prolasku među najbolja četiri kluba u Europi. Posebno je impresivan onaj za 2:0 jednim od najljepših škarica koje je Liga prvaka ikada vidjela. Evo kako škarice možete izvesti u FIFA-i 18, najpopularnijoj nogometnoj igri na svijetu.
 
>>IZMJERILI SU NEVJEROJATNE BROJKE Ronaldo je udario loptu skoro u visini vratnice
 
Za razliku od Ronalda, vama će za izvesti škarice u igri trebati samo dobar tajming i malo koordinacije u rukama. Iako se škarice u igri mogu izvesti i tako da si igrač sam namjesti loptu, svi se slažemo da one nakon ubačaja, poput Ronaldovih, djeluju puno efektnije. 
 
Na PlayStationu 4 nakon što ubacite loptu sa strane u protivnički šesnaesterac, agilni napadač bi trebao biti pozicioniran tako da je okrenut više prema lopti, nego protivničkom golu. Tada je samo potrebno pogoditi dobar tajming, držati L2 i pritisnuti O za pucanje (L2+O). Za igrače na Xbox One konzoli vrijedi isto, samo što će na svom kontroleru držati LT i pritisnuti B (LT+B). Zahvaljujući prekrasnoj grafici i brojnim detaljima, škarice i u FIFA-i izgledaju prekrasno i efektno. 
 

Pročitajte više