Prašnikar pozvao Rakoviča, Zahovič spreman za Hrvatsku

IZBORNIK slovenske nogometne reprezentacije Bojan Prašnikar u nedjelju je u širi sastav svoje momčadi koja će se 15. i 19. ovog mjeseca sastati u dodatnim kvalifikacijama s Hrvatskom za odlazak na EURO 2004. u Portugalu pozvao još jednog napadača.

Riječ je o 26-godišnjem igraču Mure, Erminu Rakoviču koji je za izabranu vrstu Slovenije već imao 8 nastupa i postigao jedan gol.

Prvo okupljanje slovenske reprezentacije za susret u Zagrebu je u športskom centru Zreče u ponedjeljak u 12 sati. Kako navode slovenski mediji napadač Sebastjan Cimerotič zbog ozljede ahilove tetive nije u izboru Prašnikara za Zagreb, no sigurno će nastupiti glavni slovenski napadač Zlatko Zahovič.

On bi se pripremama reprezentacije trebao pridružiti u utorak. Slovenija je naime negativno odgovorila na molbu njegova kluba, portugalske Benfice, da u srijedu nastupi u redovitom kolu portugalskog prvenstva.

Zahovič se, kako navode slovenski mediji, uspješno oporavlja i trenira nakon loma palca lijeve noge, nakon čega je 6 tjedana izbivao s terena, te će biti spreman za oba susreta s hrvatskom reprezentacijom.

Pročitajte više