lige petice

Prije isključenja Zlatan je zabio golčinu. Brozović i još četiri interista su gledali

Foto: Reuters

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ je u 40. godini života izveo još jednu majstoriju u jednom od najvećih derbija. Sjajno je postigao gol protiv omiljene mušterije.

Milan je na kraju izgubio od Intera 2:1, a u fokusu utakmice ostali su Zlatanov žestoki obračun s Romeluom Lukakuom te crveni karton koji je dobio zbog faula nad Aleksandrom Kolarovom.

Međutim, vrijedi istaknuti gol. Primio je loptu na 20-ak metara od gola, leđima okrenut vratima. Uz njega je bio Kolarov, a pratio ga je i Marcelo Brozović.

Nakon što je loptu primio desnicom, u for si ju je dao ljevicom te otišao previše u desno. Činilo se da ne može ugroziti gol Intera, jer je bio daleko od gola te okružen sa čak četiri suparnička igrača, a njihov golman pokrio je prvi kut.

Ipak, Zlatan je našao put te iz teške pozicije i situacije naciljao suprotni kut. Pucao je i zabio dok su ga četiri igrača i golman Intera gledali.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ZLATANOV GOL INTERU.

Genijalnom strijelcu, koji je tri godine (2006-2009) igrao za Inter, ovo je osmi gol u sedam utakmica koje je igrao protiv tog kluba za Milan.

Zlatan je otkako igra u Milanu najviše golova zabio Interu, svom bivšem klubu.

Ovo mu je inače 14. gol u 15. nastupu ove sezone.

Pročitajte više